KWB Was dà ?

Een heleboel leuke activiteiten voor het hele gezin!

Je bent nieuw in Haacht ? Je hebt heimwee naar je plezante tijd in de jeugdbeweging? Je bent sociaal ingesteld? Je houdt van gezelligheid? Of wil je gewoon dat er iets beweegt in de buurt?

Dan is KWB Haacht-centrum vast iets voor jou!

Geen enkele vereniging organiseert zo'n breed aanbod van activiteiten als de KWB. Bij KWB is iedereen welkom. Kom gerust eens vrijblijvend kennismaken op 1 van onze activiteiten!

Onze grote troeven zijn dat :
  • onze activiteiten gezinsgericht zijn
  • we steeds op zoek gaan naar nieuwe hippe activiteiten om onze deelnemers en leden te verrassen
  • dat we enkele succesvolle klassiekers hebben in ons activiteitenaanbod die zeker mogen gezien worden !
  • we geen schrik hebben voor verandering en originaliteit en ieder jaar uitpakken met nieuwe activiteiten voor onze leden en deelnemers

Heb je ook zin gekregen om bij de KWB te zijn? Voor slechts 30 euro ben je met het hele gezin een jaar lang lid en geniet je van tal van ledenvoordelen.

Je kan natuurlijk altijd eerst eens vrijblijvend komen proeven van onze activiteiten. Surf gerust eens verder door deze site en overtuig jezelf.

Veel kijk en leesplezier! 

Heb je na het bezoeken van onze blog zin gekregen om aan één van onze activiteiten deel te nemen of misschien zelfs lid te worden ?

Laat je gegevens hier achter, eventueel enkel je mailadres (als je enkel een uitnodiging wenst voor de activiteiten van het huidige werkjaar)

Meer info :

Herman Vrebos - El. Willemslaan 14 - 3150 Wespelaar

Tel 016/23.69.46

kwbhaachtcentrum@gmail.com

1 opmerking:

  1. Wij hebben met ons gezin heel erg genoten van de toffe Griezeltocht! Hartelijk bedankt om dit te organiseren. Groetjes, Philippe, Finne, Lotte en Marieke

    BeantwoordenVerwijderen