donderdag 4 maart 2021

Pasta t.v.v. Broederlijk Delen

 Herman Cauwenberghs, bestuurslid van KWB Haacht-centrum, en Pieter De Coninck fietsen al 10 jaar de driedaagse “Dwars Door België” om (bovenop de deelnameprijs die ze zelf betalen) minimum €1000 sponsorgeld te verzamelen voor projecten van Broederlijk Delen.
 
Graag nodigen we jullie uit om Herman een “duwtje in de rug” te geven en pasta's, eventueel soep of nagerecht te bestellen.

Klik op deze link om je bestelling door te geven en dit ten laatste op zondag 28 maart.

De opbrengst hiervan gaat volledig naar projecten van Broederlijk Delen. (Ook al zou de fietstocht dit jaar niet doorgaan)

Vorige jaren serveerden we zelfgemaakte spaghetti, wat nu niet kan. Ook zelf saus maken om rond te delen, is niet toegelaten.  
Daarom nemen we dit jaar verse soepen, pasta's en nagerechtjes af van de ‘Catering Company’.

Op vrijdag 2 april kan je je bestelling afhalen in zaal "Onder de Toren" of thuis laten bezorgen (enkel in groot Haacht).
 
Geen honger vrijdagavond? Geen probleem: het eten is vers en kan in zijn verpakking in de diepvries/koelkast, ook in de microgolf trouwens.
Wij verontschuldigen ons uitgebreid voor het plasticafval. Gelukkig sorteert u.

Het concept van Broederlijk Delen is om uitsluitend te werken met plaatselijke partnerorganisaties in voornamelijk Afrika en Zuid-Amerika (https://broederlijkdelen.be/nl).

Meer info:
Herman Cauwenberghs 0487 370533 of hcauwenberghs@live.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten