woensdag 18 oktober 2023

Met KWB Haacht-centrum naar de film

Met KWB Haacht-centrum naar


Het smelt | Cinema ZED




Geregisseerd door: Veerle Baetens

Genre: Drama
Land: België
Originele taal: Nederlands
Met: Charlotte De Bruyne, Sebastien Dewaele




Vele jaren na een snikhete zomer die volledig uit de hand liep, keert Eva terug naar haar geboortedorp om af te rekenen met haar verleden om een beklijvende boodschap achter te laten.


 



Waar:
        
UGC Cinema's Mechelen (ex Utopolis Mechelen)

Wanneer:  donderdag 23 november
 
Praktisch:

We komen samen om 18.45u op de parking Lombaarden en proberen met zo weinig mogelijk auto’s te rijden.  Voor mensen die zelf niet kunnen rijden, geen probleem, er zal wel plaats genoeg zijn. We rijden naar de bioscoop UGC Mechelen (aan de Nekker)

De voorstelling begint om 19.45 u.

Prijs:          Als je vooraf online een ticket koopt kost het 9,90 EUR
 
 



Hieronder enkele reacties van bezoekers:

Danny Raes
Een film die je vastgrijpt en die je meeneemt om te weten hoe alles is verlopen. Diepmenselijke situaties die nu weliswaar (uit)vergroot zijn door alles amen te bundelen. Nochtans zeer realistisch mogelijk.
Kristien Janssoone
Je wordt niet vrolijk van deze film. Goed opgebouwd naar het plot ... Zeer goede acteerprestaties
Helga Boom
Ik had het boek niet gelezen, dus wist enkel dat het om een ’coming of age’ verhaal ging. Prachtige acteerprestaties en mooi (traag) gefilmd, maar het einde was toch wel om zeer stil van te worden. Iedereen in de zaal bleef trouwens na afloop nog geruime tijd zitten (wat zelden gebeurt.
Barbara
Ik snap oprecht niet waarom zo'n verhaal op zo'n manier moet gebracht worden. Wat heeft de wereld daaraan? We hebben dringend nood aan verhalen waar verbinding, heling, transformatie en groei in zit. Meer dan ooit. Dit is wel het tegendeel. Ik werd daar gewoon kwaad van, en was het niet van mijn gezelschap ik was de zaal uitgelopen. En ja, de acteerprestaties waren sterk enzovoort. Hun talent zou beter anders ingezet worden, denk ik dan. Veerle, Lize, is dit nu echt wat jullie willen vertellen? Zonde. Jullie kunnen veel beter.
Nicolas
Mooie film. Heel het plaatje klopt: scenario, acteerprestaties, beeld. Muziek, setting, locaties... Pluim voor Veerle. Cast en crew.
Inge Depuydt
5 sterren voor de cast!!!! Maar zo zwaar, moet echt bekomen!
Topfilm! Gisteren gekeken in Kinepolis Hasselt in Avant Première. De zaal was er stil van! Pakkend, Emotie ... knappe vertolkingen door de acteurs.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten